JBA ja HoNsU hakevat valmentajia Lauri Markkasen koriskouluihin

23.8.2021

Valmentajaksi Jyväskylän vuoden urheiluteon pariin? 

Haluatko tuntitöitä, joissa pääsee jakamaan lasten kanssa oppimisen -ja onnistumisen riemua? Omaatko hyvät ryhmänhallintataidot? Pystytkö pitämään mukaansa tempaavat ja innostavat harjoitukset 5–7-vuotiaille lapsille? Sujuuko kommunikointi myös lasten vanhempien kanssa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Jyväskylän Basketball Academy (JBA) ja HoNsU Juniorit hakevat valmentajia Lauri Markkasen nimeä kantaviin koriskouluihin. Koripallon lajitaustasta on hyötyä tehtävässä, mutta se ei ole edellytys. Kaikki valmentajat perehdytetään työhön erillisellä koulutuksella ja seuran valmennuspäällikkö tukee valmentajien työtä.

HoNsU:n järjestämiä koriskouluja pidetään sunnuntaisin ympäri Jyväskylää sunnuntaista 12.9 alkaen. Jokaisessa koriskoulussa on kaksi ryhmää, jotka harjoittelevat peräkkäin. Ensin 5-vuotiaat ja perään 6–7-vuotiaiden ryhmä. Tämän lisäksi joukkueilla on 3-6 ottelutapahtumaa kauden aikana. Tarkemmat harjoitusajat -ja paikat näet osoitteesta https://koriskoulu.fi

Lisätietoja antaa
Tristan Fay
Valmennuspäällikkö
HoNsU Juniorit ry
045 113 7983
tristan.fay@honsu.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ja 29.8 mennessä osoitteeseen info@honsu.fi.
Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!