HoNsUlle valmennuspäällikkö!

19.8.2021

Tristan Fay
Tristan Fay

HoNsU haluaa kehittyä edelleen - Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi!

HoNsUn valmennuspäällikkönä on aloittanut Tristan Fay. Tristan on Honsulaisille entuudestaan tuttu vajaan kymmenen vuoden takaa, jolloin hän toimi edellisen kerran seurassa valmentajana.

”Minulla on vahva tunneside HoNsUun ja Jyväskylän kaupunkiin ja tänne palaaminen tuntuu kotiinpaluulta. Koripallolla on kova noste päällä ja seura on kehittynyt ja kasvanut huimasti viime vuosina. On ollut mahtavaa nähdä kuinka paljon osaavia ja innostuneita ihmisiä seurassa on ja arvostan suuresti tätä mahdollisuutta tuoda oma panokseni tähän yhteisöön.”, Tristan kommentoi siirtymistään HoNsUun.

Valmennuspäällikkönä Tristan tulee keskittymään pääasiassa seuran urheilu- ja valmennustoiminnan kehittämiseen. Iso osa valmennuspäällikön työstä on kehittää seuran nuorimpien junioreiden eli mini- ja mikroikäisten sekä koriskoulun toimintaa. Muita tehtäviä ovat mm. valmentajien koulutus, seuran valmennuslinjan luominen, valmentajarekrytointi sekä yläkouluikäisten aamuvalmennus. 

Seuran onnistuneen taloudenpidon lisäksi Opetus- ja Kulttuuriministeriöltä saatu seuratoiminnan kehittämistuki sekä Hongikon Nuorisoseuran antama avustus mahdollistivat päätoimisen valmennuspäällikön palkkauksen.

"Valmennuspäällikön palkkaus on iso askel eteenpäin seuran kehittämisessä ja vihdoin se tuli realistisesti mahdolliseksi ja ajankohtaiseksi. Meillä on kova halu kehittää edelleen omaa toimintaamme ja saavuttaa asettamiamme tavoitteita, tämä palkkaus antaa meille lisää resursseja siihen.", HoNsU Juniorit ry:n puheenjohtaja Antti Pahankala kertoo.

Tristan on aloittanut työnsä elokuussa 2021. Tristanin saat kiinni puhelimella 045-1137983 tai sähköpostilla tristan.fay(at)honsu.fi.

Lisätiedot:
Tristan Fay, HoNsU Juniorit ry valmennuspäällikkö, puh. 045-117983, tristan.fay(at)honsu.fi
Sami Tolkki, HoNsU Juniorit ry toiminnanjohtaja, puh. 050-4678708, sami.tolkki(at)honsu.fi
Antti Pahankala, HoNsU Juniorit ry puheenjohtaja, puh. 0400-794215, antti.pahankala(at)gmail.com