HoNsU hakee valmennuspäällikköä!

14.5.2021

HoNsU Juniorit ry on lisenssimäärältään mitattuna Suomen seitsemänneksi suurin, Koripalloliiton Keskisen alueen suurin ja koko Suomessa kaudella 2020-2021 lisenssimääräänsä neljänneksi eniten kasvattanut koripalloseura. HoNsUssa on tällä hetkellä noin 250 junioripelaajaa, 50 aikuispelaajaa ja sen lisäksi reilut 250 koriskoululaista. Toiminnassa on mukana 40 valmentajaa ja yli 100 vapaaehtoista aktiivia, joita ilman seuran toiminta olisi mahdotonta.

Laadukkaan toiminnan ja seuran kehittymisen takaamiseksi etsimme seuraamme valmennuspäällikköä. Olemme saaneet valmennuspäällikön palkkaukseen seuratoiminnan kehittämistuen Opetus- ja kulttuuriministeriöltä kaudelle 2021-2022.

Valmennuspäällikön tehtävät
- Odotamme sinulta halua kehittää seuran pienempien junioreiden toimintaa ja sitä kautta kasvattaa harrastajamääriä. Erityisesti Lauri Markkasen koriskouluryhmien ja seuran mikroikäisten joukkueiden toiminnan kehittäminen sekä siirtymisen helpottaminen koriskouluista seuran ikäkausijoukkueisiin.
- Lisäksi vastaat seuran valmennuksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja luot seuralle uuden valmennuslinjan nykyisten toimintatapojen pohjalta.
- Kehität myös seuran nykyisiä valmentajia seuran sisäisillä ja Koripalloliiton koulutuksilla. Tehtäviisi kuuluvat myös valmentajien sitouttaminen toimintaan sekä uusien valmentajien ja toimijoiden rekrytointi. 
- Muista työtehtävistä (esim. joukkuevalmennus ja yläkouluvalmennus) voidaan sopia valitun henkilön osaamisen ja intressien pohjalta.

Toivomme sinulta
- kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- innostunutta asennetta
- yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
- soveltuvaa koulutusta
- joustavuutta, sillä työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin

Eduksi katsotaan
- koripallon valmennustutkinnot
- kokemus seuratoiminnasta ja juniorivalmennuksesta
- kokemus maajoukkuevalmennuksesta
- kaikki liikunnallinen koulutus sekä kielitaito

Valmennuspäällikön työ on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. 

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla 28.5.2021 mennessä osoitteeseen info@honsu.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa HoNsUn seuratyöntekijä Sami Tolkki, puh. 050-4678708, sami.tolkki@honsu.fi.