Huhtikuun pelit peruttu!

29.3.2021

HoNsUn hallitus on kaupungin suositusten pohjalta päättänyt, että HoNsUn joukkueet eivät pelaa pelejä myöskään huhtikuun aikana.

Kaupunki on tänään jatkanut suosituksiaan koskemaan myös huhtikuuta ja niiden suositusten pohjalta seuran hallitus on tehnyt päätöksen, etteivät HoNsUn joukkueet pelaa pelejä myöskään huhtikuun aikana. Tämä koskee kaikkia koti- ja vieraspelejä sekä harjoituspelejä. Todennäköisesti aluesarjat siis päättyvät kauden 2020-2021 osalta lopullisesti tähän. 

Liitolta tänään tulleen tiedon mukaisesti valtakunnansarjoihin liittyen U15-ikäisten sarjoja ei pelata loppuun ja U14-ikäisten sarjat on keskeytetty jo aikaisemmin. U19-U16-ikäisten sarjoissa runkosarjoja ei pelata loppuun, mutta toukokuussa olisi tarkoitus pelata pudotuspelit/final four-tapahtumat. Meillä tämä koskee siis U16-poikien SM-sarjajoukkuetta ja U16-tyttöjen divarijoukkuetta.

HoNsU haluaa toimia tässä vallitsevassa tilanteessa ja vakavassa asiassa vastuullisesti sekä omalta osaltaan näyttää esimerkkiä. Tällä päätöksellä haluamme pyrkiä eroon epävarmuudesta sekä vastuun vierittämisestä yksittäisille joukkueille tai vanhemmille. Lisäksi pyrimme turvaamaan osaltamme myös sen, että harjoitukset saavat jatkossakin pyöriä normaalisti, eikä koko toimintaa tarvitse laittaa sulkuun viime kevään tapaan. 

Kaikissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä:

Sami Tolkki, 050-4678708, sami.tolkki@honsu.fi
Antti Pahankala, 0400-794215, antti.pahankala@gmail.com