HoNsU ei pelaa 8.3.-31.3.

5.3.2021

Jyväskylän kaupungin tänään 5.3. julkaisemien linjausten ja suositusten mukaan kaupunki ei rajoita alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa, eli junioreiden harjoitukset saavat jatkua normaalisti. Kaupunki kuitenkin suosittelee, että liikuntaharrastuksissa tulee nyt kaikkien ikäryhmien osalta välttää otteluita ja turnauksia, joissa harrastusryhmät sekoittuvat. Tällä pyritään turvaamaan normaali harrastustoiminta omissa pienryhmissä. 

Tämän suosituksen pohjalta HoNsUn hallitus on tänään 5.3. tehnyt päätöksen, että HoNsUn juniorijoukkueet eivät missään ikäluokassa pelaa mitään koti- eikä vieraspelejä aikavälillä 8.3.-31.3.

Eli käytännössä tämä tarkoittaa ensi viikosta eteenpäin kolmen seuraavan viikonlopun pelejä. Tämä koskee siis kaikkia sarjoja (valtakunnan- ja aluesarjat) sekä myös harjoituspelejä.

HoNsU haluaa toimia tässä vallitsevassa tilanteessa ja vakavassa asiassa vastuullisesti sekä omalta osaltaan näyttää esimerkkiä. Tällä päätöksellä haluamme pyrkiä eroon epävarmuudesta sekä vastuun vierittämisestä yksittäisille joukkueille tai vanhemmille. Lisäksi pyrimme turvaamaan osaltamme myös sen, että harjoitukset saavat jatkossakin pyöriä normaalisti, eikä koko toimintaa tarvitse laittaa sulkuun.

Kaikissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä:

Sami Tolkki, 050-4678708, sami.tolkki@honsu.fi
Antti Pahankala, 0400-794215, antti.pahankala@gmail.com