Alle 18-vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään 1.-14.2.!

2.2.2021

Jyväskylä on siirtynyt leviämisvaiheeseen ja tämän takia myös alle 18-vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään kokonaan 1.2.-14.2. väliseksi ajaksi.

Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että kaikki HoNsUn harjoitukset ja pelitapahtumat ovat peruttu kyseiseltä ajalta. HoNsU haluaa toimia vastuullisesti ja suositusten mukaisesti, joten kiellämme joukkueiltamme myös ulkona tapahtuvan ryhmäharjoittelun ja kaiken muun ohjatun pienryhmätoiminnan samalta ajalta. Seuraavat kaksi viikkoa siis harjoitellaan pelkästään omatoimisesti tai samaan perheeseen kuuluvien kanssa. Suosittelemme välttämään kaikkia ylimääräisiä kontakteja tässä vaiheessa.

Joukkueiden valmentajat on ohjeistettu auttamaan pelaajia treenivinkkien/-ohjelmien suhteen. Seura pyrkii myös järjestämään rajoitusten aikana etävalmennusta, tiedotamme tästä lisää heti kun saamme valmiiksi. Muistakaa myös seuran sivuilta löytyvä harjoitepankki: https://www.honsu.fi/harjoitepankki/.

HoNsU haluaa myös muistuttaa kaikkia osallistumaan talkoisiin huolehtimalla maskien käytöstä, hygieniasta ja turvaväleistä kaikessa toiminnassa ja kohtaamisissa. Toimitaan yhdessä vastuullisesti, jotta tämän lyhyen tauon jälkeen päästään takaisin harjoituksiin!

Lisätietoja kaupungin sivuilta: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-01-31_jyvaskyla-keskeyttaa-alle-18-vuotiaiden-liikuntaharrastukset-kaupungin-tiloissa

Kaikissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä:

Sami Tolkki, 050-4678708, sami.tolkki@honsu.fi
Antti Pahankala, 0400-794215, info@honsu.fi