Tiedote / Toiminnan jatko

25.3.2020

Korona-viruksen aiheuttaman valitettavan tilanteen vuoksi seuran harjoitus- ja tapahtumatoiminta on kokonaan tauolla toistaiseksi. Koulujen salit ovat kiinni ja kaikki vuorot peruttu ainakin 13.4. asti. Koripalloliiton toimesta myös kaikki pelit on peruttu kokonaan lopun pelikauden 2019-2020 osalta.

Harjoittelun ei kuitenkaan tarvitse loppua, nyt on hyvää aikaa treenata omatoimisesti. Joukkueiden valmentajat ohjeistavat oman joukkueensa pelaajia omatoimiharjoittelussa.

Seuran kauden päättäjäisten ja kesäkuun Hippo-korisleirien osalta joudumme seuraamaan vallitsevaa tilannetta. Jos nykyinen tilanne jatkuu, vaihtoehtoina on siirtäminen tai peruminen kokonaan. Palkittavat pelaajat tullaan joka tapauksessa seuran toimesta palkitsemaan myös tämän kauden osalta.

Seuran hallitus on päättänyt, että neljäs eli viimeinen kausimaksuerä puolitetaan toiminnan puutteesta aiheutuvien säästöjen takia, joihin kuuluvat maaliskuun lopun ja huhtikuun sali- ja tuomarimaksut. Viimeinen kausimaksuerä laskutetaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Sisaralennus tullaan myöntämään viimeisen erän yhteydessä sitä hakeneille junioreille. Sisaralennus on 10% pelaajan koko kausimaksusta.

Kausimaksujen osalta haluamme muistuttaa, että ne eivät koske juuri kyseisen tietyn kuukauden kuluja, vaan kausimaksut on jaettu tasaisesti koko kauden ajalle kattamaan toiminnasta aiheutuvia kuluja. Kuluja kuitenkin on kauden aikana ollut ja on edelleen. Kausimaksuerän puolittaminen on mielestämme kuitenkin tässä tilanteessa oikeudenmukainen sekä kohtuullinen ratkaisu, ja meillä seurana on siihen tällä hetkellä mahdollisuus. Olemme yleishyödyllinen yhdistys, joten tarkoituksena ei ole tehdä voittoa. Ei seuran, eikä joukkueiden.

Toivomme tässä haastavassa tilanteessa myös joukkueilta ja vanhemmilta ymmärrystä asiaan. Kukaan ei tiedä varmaksi, kauanko tämä tilanne tulee vielä kestämään ja mitkä sen lopulliset vaikutukset ovat. Me seurana haluamme taata myös ensi syksynä kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa koripalloa laadukkaasti Jyväskylässä.

Yhdessä me tästä selvitään!


HoNsU Juniorit ry

 

Antti Pahankala, puh. 0400-794215

Sami Tolkki, puh. 050-4678708