Tiedote COVID-19 (korona) virukseen liittyen

12.3.2020

Tiedote COVID-19 (korona) virukseen liittyen

Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki liiton alaiset sekä alueelliset että valtakunnalliset sarjat. KAIKKI juniorisarjat ja aikuisten aluesarjat on lopetettu kauden 2019-2020 osalta. Lisätietoja liiton sivuilta: https://www.basket.fi/basket/uutiset/koripallosarjat-pysahtyvat-torstaina-12.3.2020/.

Tämän lisäksi HoNsU Juniorit ry lopettaa kaikki juniori- ja aikuisjoukkueidensa harjoitukset toistaiseksi. Tähän toimintaan kuuluu myös Lauri Markkasen koriskoulun harjoittelu. Tiedotamme mahdollisesta harjoitusten uudelleen aloittamisesta välittömästi, kun tilanne sen sallii.

Seuran harjoitusvuoroja ei saa käyttää eikä vuoroille myönnetyillä avaimilla tule mennä treenaamaan ennen kuin toisin ilmoitetaan.  

Tämän hetken tiedon perusteella haluamme omalta osaltamme hidastaa epidemian leviämistä kaikin mahdollisin tavoin.

Toivomme alueemme yhteistyöseurojen toimivan harjoitusten lopettamisen suhteen samalla tavalla. Juniorimme eivät välttämättä kuulu akuuttiin riskiryhmään, mutta voivat osaltaan olla nopeuttamassa taudin leviämistä.

Seuran hallitus kokoontuu huomenna käsittelemään korona-virusasiaa ja sen vaikutuksia loppukauden toiminnan ja maksujen osalta. Tiedotamme asiasta heti kun tiedämme lisää.

 

HoNsU Juniorit ry

 

Antti Pahankala, puh. 0400-794215

Sami Tolkki, puh. 050-4678708