Kesätyöni HoNsUn korisleireillä

8.8.2018Kesätyöni HoNsUn Hippo-korisleireillä

Olin kesän alussa kaksi viikkoa ohjaajana HoNsUn järjestämillä ja Osuuspankin mahdollistamilla Hippo-korisleireillä. Itse koripallon harrastajana tykkäsin kovasti leireistä.

Ensimmäisellä viikon leirillä riitti vauhtia ja ääntä, kun salissa oli palloa pomputtamassa parhaimmillaan neljäkymmentä alakoululaista. Valmentajan antaessa ohjeita lapset eivät millään malttaneet pitää palloa kädessään ja kuunnella, joten sitä piti opetella leirin aikana. Harjoitteet olivat varsinkin alkuviikosta ihan perusjuttuja: heittämistä, syöttämistä ja pallonkäsittelyä. Koripallon lisäksi leikittiin ulkona muun muassa kirkonrottaa ja jalkapalloa. Leirin kohokohtia olivat perjantaina Hipon vierailu ja tytöt vs. pojat -peli.

Toisella viikolla oli noin viisitoista yläkouluikäistä leiriläistä. Treeneissä heitettiin paljon ja pelattiin erilaisia pelejä, kuten 2v2, 3v3 ja 5v5. Ulkonakin käytiin, yhtenä päivänä jopa uimassa läheisessä Köhniönjärvessä. Edellisvuoden suosikkipeli pankki oli myös tänä vuonna kova juttu. Perjantaina leiri huipentui taitokisoihin, joissa oli muun muassa heittämistä, pallonkäsittelyä ja syöttämistä, sekä 3v3-turnaukseen.

– Apuohjaaja Viljo
 

#kesäduuniOPnpiikkiin #opkeskisuomi #yhdessähyvätulee