A-pojille SM-pronssia!

23.4.2018


A-pojat nappasivat SM-pronssimitalit kukistamalla KTP:n pronssimatsissa Lehtisaaressa numeroin 85-62. HoNsU hallitsi ottelua alusta alkaen, mutta KTP rynnisti kymmenen pisteen taka-ajoasemasta rinnalle 13 minuutin pelin jälkeen. Tällöin ottelu sai ikävän käänteen, kun Kotkan korilinko Janne Lehtoranta loukkasi vakavasti nilkkansa. Todella harmillinen tilanne, joka latisti fiilistä lähes täydessä Lehtisaaren hallissa. Tauon jälkeen HoNsU meni menojaan ja karkasi vähitellen reiluun voittoon.


- Nyt jaksettiin puolustaa joukkueena ja saimme myös irtopalloja haltuumme. Välillä oli puolustukseen paluun kanssa oli ongelmia, mutta voitonnälkää oli riittävästi mitalin saavuttamiseen. Meillä on upea joukkue, on ollut hienoa työskennellä poikien kanssa, arvioi päävalmentaja Teemu Särkkä ottelun jälkeen.


Niilo Kärkkäinen ja Tiitus Kuukkanen olivat hyökkäyspäässä tehokkaimmat, molemmat naulasivat 19 pinnaa. Karo Puittinen ahkeroi 12 pinnaa ja oli aiheellisesti pyttykerhon suosikki, Henry Moore oli taas erityisen (voiton)nälkäinen ja tilastoi jälleen tuplat.

Ottelun tilastot:
http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/…

Onneksi olkoon hienolle joukkueelle ja kaikille toimihenkilöille. Upeaa duunia läpi kauden!