Finnish Basketball Hall of Fame mukana JBA-Lahti -ottelussa 14.2.

8.2.2018

Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseo kiertää Suomessa Kohtaamisia-hankkeen ja kiertonäyttelyn kanssa tukien paikallista koripallokulttuuria ja seuratyötä. Samalla kerätään esineistöä ja valokuvia museokokoelmaan kertomaan seuroista, alueista, henkilöistä ja ilmiöistä.

Kiertue saapuu Jyväskylään Monnarille keskiviikona 14.2., jolloin pelataan JBA-Lahti miesten 1-divisioonan koripallo-ottelu. Paikan päällä on esillä Hall of Famen piennäyttely. Lisäksi ennen ottelua järjestetään C-junioreille "kohtaamisia-tapahtuma" Kihun kokoustilassa Monnarilla klo 17.15-18.15.

Mikä on Kohtaamisia-hanke?
Kohtaamisia-hankkeella pyritään hankeaikana vahventamaan C-juniori-ikäisten lajikulttuuria ja siten vähentämään drop out-ilmiötä. Tapaamisissa on vieraina seuran entisiä pelaajia ja muita toimijoita, joiden kanssa vuorovaikutuksessa mietitään mm. mitä koripallo/seura merkitsee, miten yksilö voi vaikuttaa joukkuehenkeen, millaista harjoittelu oli ennen/on nyt, jne. Kohtaamisia järjestetään ympäri Suomen kiertonäyttelymme yhteydessä.

Jos joku haluaa luovuttaa esineistöä ja/tai valokuvia museokokoelmaan, pyydetään ottamaan etukäteen yhteyttä museonjohtaja Jari Toivoseen, +358 40 5708078 tai jari.toivonen@kotka.fi.

Lisätietoja museosta ja hankkeesta: www.koripallomuseo.fi