HoNsUn joukkueille menestystä Tallink-turnauksessa!

30.8.2017

A-pojat
A-pojat
B-pojat
B-pojat

HoNsU osallistui perinteiseen Tallink-turnaukseen seitsemän joukkueen voimin. Espooseen matkustivat A-pojat, A-tytöt, B-pojat sekä kahdella joukkueella C-pojat ja minipojat.

A-pojat osallistuivat A-poikien kutsusarjaan, johon oli kutsuttu kahdeksan Suomen parasta joukkuetta ikäluokassaan. Tuloksena oli hienosti koko sarjan voitto, välierä ja finaali ratkesivat HoNsUn eduksi vasta jatkoajan jälkeen.

B-pojat ja A-tytöt pelasivat omien ikäluokkiensa kilpasarjoissa, lopputuloksena B-pojilla hienosti kolmas sija ja pronssiset mitalit, ja A-tytöillä oman sarjansa seitsemäs sija.

C-poikien sarjat olivat jaettu ikäluokkien mukaan -04- ja -05-syntyneiden sarjoihin. HoNsUn -04-syntyneet olivat oman sarjansa viidensiä ja -05-syntyneet omassa sarjassaan hienosti kolmansia.

Myös minipoikien sarjat olivat jaettu ikävuosien mukaan. HoNsU osallistui kahdella joukkueella -06-syntyneiden sarjaan, loppusijoitukset olivat 10. ja 15. 

A- ja B-ikäisten sarjoissa valittiin myös All Stars-viisikot. HoNsUn pelaajista All Stars-viisikkoon pääsivät Niilo Kärkkäinen A-poikien kutsusarjassa ja Mete Kaya B-poikien kilpasarjassa. Onnittelut valinnoista!

Tästä on hyvä jatkaa kohti karsintoja ja tulevaa kautta!