Berfin Tufekci helmikuun kuukauden juniori!

4.4.2017


Yhteistyössä Nordean kanssa HoNsU palkitsee tällä kaudella joka kuukausi yhden juniorinsa kuukauden juniorina. Palkittavan juniorin valitsevat HoNsUn ja Nordean jäsenistä koostuva arvovaltainen asiantuntijaraati. Valintaan vaikuttavat otteet sekä pelikentällä, että varsinkin sen ulkopuolella. Kuukauden juniori osallistuu aktiivisesti joukkueen tapahtumiin ja on todellinen joukkuepelaaja, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Valittu pelaaja palkitaan Nordean tuotepalkinnoilla.

Helmikuun kuukauden junioriksi on valittu B-tyttöjen Berfin Tufekci!

HoNsUn B-tytöt ovat jo lopettaneet pelikautensa. Kevätkaudella he pelasivat Keskisen alueen aluesarjaa, jossa saldoksi muodostui kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Näillä otteilla HoNsUn B-tytöt olivat sarjassa toisia Kokkolan jälkeen.

"Berfin on erittäin tunnollinen harjoittelija. On kehittynyt kauden aikana takamiehenä ja heittäjänä hurjasti. Pääsi myös kokeilemaan naisten 2.divarissa HoNsUn kolmosjoukkueen mukana, ja pärjäsi B-ikäisenä tässäkin joukossa hyvin." perusteli valintaa HoNsUn B-tyttöjen valmennus.

HoNsU ja Nordea onnittelevat Berfiniä valinnasta ja toivottavat tsemppiä kesäharjoitteluun ja ensi kauteen!

Edelliset kuukauden juniorit:

Tammikuu 2017: Kaapo Löfman, Mikropojat
Joulukuu 2016: Saara Vitikka, C-tytöt
Marraskuu 2016: Niilo Kärkkäinen, A-pojat