Saara Vitikka joulukuun kuukauden juniori!

31.1.2017


Yhteistyössä Nordean kanssa HoNsU palkitsee tällä kaudella joka kuukausi yhden juniorinsa kuukauden juniorina. Palkittavan juniorin valitsevat HoNsUn ja Nordean jäsenistä koostuva arvovaltainen asiantuntijaraati. Valintaan vaikuttavat otteet sekä pelikentällä, että varsinkin sen ulkopuolella. Kuukauden juniori osallistuu aktiivisesti joukkueen tapahtumiin ja on todellinen joukkuepelaaja, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Valittu pelaaja palkitaan Nordean tuotepalkinnoilla.

Joukuun kuukauden junioriksi on valittu C-tytöistä Saara Vitikka. 

HoNsUn C-tytöt pelaavat Keskisen alueen aluesarjaa, jossa takana on kevätkaudelta neljästä pelistä kolme voittoa ja yksi tappio. Lisäksi tytöt ovat mukana yhdistelmäjoukkue Hurmiossa, joka koostuu HoNsUn, Säyrin ja Muuramen pelaajista ja selvitti syyskauden SM-karsintasarjasta hienosti tiensä ikäluokan SM-sarjaan. Saara on lisäksi joukkuepelaaja, tulee toimeen kaikkien kanssa ja käy aktiivisesti harjoituksissa ja muissa joukkueen tapahtumissa.

"Suuren harjoitusaktiivisuuden ja sitoutumisen myötä tullut selkeä kehitys, joka näkyy peleissä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Pyrkii jatkuvasti tekemään parhaansa ja haastaa hienosti itseään." perusteli valintaa HoNsUn C-tyttöjen valmennus.

HoNsU ja Nordea onnittelevat Saaraa valinnasta ja toivottavat tsemppiä loppukauteen!