Juniorisähkeet vko 45

8.11.2016

Pelikentillä on taas ehtinyt tapahtua paljon. Tässä viimeisimmät kuulumiset.

A-pojat: Johtavat valtakunnallista 1.divisioonaa, kolmesta pelistä on takana kolme voittoa. Viime viikonloppuna kärkikamppailussa Lappeenrannassa kaatui NMKY lukemin 57-88. Keski-Suomen koripalloliigassa pojilla on kahdesta pelistä yksi voitto ja yksi niukka tappio. Valtakunnallinen divari jatkuu ensi lauantaina kotipelillä Helsinki Rocksia vastaan.

A-tytöt: Kärsivät tyttöjen divarissa viikonloppuna niukan vierastappion Orimattilan Jymylle lukemin 49-40. Tyttöjen saldo viiden pelin jälkeen on yksi voitto ja neljä tappiota. Tyttöjen kausi divarissa jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Naisten 2.divarissa tytöt voittivat ensimmäisessä pelissä reilusti Liikunnan Riemun.

B-pojat: B-poikien kausi alkoi viikonloppuna aluesarjan turnauksella Äänekoskella. Säyriä ja Huimaa vastaan joukkue kärsi tappiot. Seuraava turnaus on jo ensi viikonloppuna Kuopiossa, jossa vastaan tulevat Kuopio ja Siilinjärvi.

B-tytöt: B-tytöt ovat ehtineet pelata aluesarjassaan jo kolme ottelua. Takana on voitto Ylivieskasta ja tappiot SäyRille ja Oululle. Tyttöjen kausi jatkuu turnauksella Äänekoskella 27.11 Huimaa ja Kuopion Linkkiä vastaan.

C-pojat: C-pojat ovat tällä hetkellä ikäluokkansa SM-karsintasarjassa hienosti toisena ja matkalla SM-sarjaan. Neljästä pelistä on saldona kolme voittoa ja yksi muutaman pisteen tappio. Aluesarjassa molemmat HoNsUn joukkueet Red ja White ovat voittaneet kaikki neljä peliänsä. Poikien kausi jatkuu tulevana viikonloppuna SM-karsinnan osalta turnauksella Kypärämäessä.

C-tytöt: Johtavat aluesarjaa neljän ottelun jälkeen. Saldo on kolme voittoa ja yksi tappio. SM-karsintasarjassa pelaava yhdistelmäjoukkue Hurmio on neljän ottelun jälkeen toisena saldolla 3/1, ja myös matkalla SM-sarjaan. Tyttöjen kausi jatkuu viikonloppuna SM-karsintasarjan turnauksella Oulussa, jossa vastaan tulevat Oulu ja Salla.

Minipojat: Minipoikien joukkueet Red ja White ovat aluesarjassaan kaksoisjohdossa, molempien saldo kolmen ottelun jälkeen on puhdas 3/0. Seuraava ottelu on joukkueiden keskinäinen kamppailu 15.11. Kypärämäessä.

Minitytöt: Minityttöjen saldo aluesarjassa kahden ottelun jälkeen on 1/1. Seuraavat ottelut ovat tulevana viikonloppuna Lehtisaaren kuntotalolla, jossa vastaan tulevat SäyRi ja Vimpelin Veto.

Mikropojat: Mikropojilla on aluesarjassa takana kaksi ottelua, joista on tullut yksi voitto ja yksi tappio. Sarja jatkuu pojilla 19.11. Kypärämäessä SäyRiä vastaan.

Mikrotytöt: Tyttöjä tulee kokoajan lisää mukaan toimintaan! Mikrotytöt eivät vielä syksyllä pelaa alueen sarjoja, vaan osallistuvat mahdollisiin turnauksiin ja Pikkusudet-tapahtumiin.

Supermikrot: Uudet koripalloilijan alut harjoittelevat kerran viikossa sunnuntaisin klo 16.30-17.45 Kypärämäen koululla. Kaikki innokkaat harrastajan alut ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan!

Liiton valtakunnallisten ja alueiden sarjojen tulokset, otteluohjelmat ja sarjataulukot löytyvät liiton sivuilta.