Juniorisähkeet vko 43

25.10.2016

Minipojat turnauksessa Kuopiossa
Minipojat turnauksessa Kuopiossa

Kausi on alkanut vauhdilla kaikissa ikäluokissa, tässä kauden alun tapahtumat juniorijoukkueiden osalta. Jatkossa junioreiden kuulumisia ja otteita kentillä pyritään päivittämään viikoittain. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan koko kauden ajan!
 

A-pojat: A-pojat joutuivat valitettavasti pettymään kovan karsintalohkonsa seurauksena SM-karsinnoissa, ja pelaavat tämän kauden valtakunnallista 1.divisioonaa. Divarissa kausi on käynnistynyt hienosti, kahdesta ottelusta takana kaksi voittoa, ensin kaatui vieraskentällä Honka 67-76 ja sitten kotona Rekola murskaavasti 117-61. A-pojat osallistuvat myös Kaakkoisen alueen A-poikien aluesarjaan. Oman ikäluokan pelien lisäksi osa pojista pelaa JBAssa miesten divaria, sekä HoNsUssa miesten 2.divaria ja miesten kuntosarjaa.

A-tytöt: Tytöt selvittivät karsinnoista tiensä A-tyttöjen valtakunnalliseen 1.divisioonaan. Kausi on alkanut mollivoittoisesti, kolmesta kotiottelusta on takana kolme niukkaa tappiota Vimpelin Vedolle, Keski-Uusimaa Basketille ja Ringsidelle. Valtakunnallisen divarin lisäksi tytöt osallistuvat Keskisen alueen naisten 2.divisioonaan muutamalla aikuispelaajalla vahvistettuna.

B-pojat: B-poikien yhdistelmäjoukkue Kuopion poikien kanssa ei selvittänyt tietään SM-karsinnoista valtakunnallisiin sarjoihin. B-pojat pelaavat Keskisen alueen B-poikien aluesarjaa, jossa mukana ovat perinteisten Säyrin, Huiman ja Laukaan lisäksi myös esimerkiksi Rovaniemi ja Oulu. Sarja alkaa HoNsUn osalta marraskuun alussa.

B-tytöt: Ilahduttavasti myös HoNsUn B-tyttöjen joukkue saatiin välivuoden jälkeen takaisin parketeille. Joukkueessa on tyttöjä Jyväskylän lisäksi myös Jämsästä ja Laukaasta. B-tytöt eivät osallistuneet ollenkaan valtakunnallisiin karsintoihin ja pelaavat tulevalla kaudella B-tyttöjen Keskisen alueen aluesarjaa. 

C-pojat: C-pojat osallistuvat SM-karsintaan yhdellä joukkueella ja Keskisen alueen aluesarjaan kahdella joukkueella. SM-karsintasarjassa takana on kahdesta ottelusta voitto Oulusta ja tappio Huimalle. Aluesarjassa molemmat joukkueet ovat avanneet kautensa hienosti kahdella voitolla.

C-tytöt: C-tytöt osallistuvat SM-karsintaan Säyrin nimen alla Hurmio-nimisellä yhteisjoukkueella, jossa pelaa tyttöjä HoNsUsta, Säyristä ja Muuramen Urheilijoista. Hurmio on aloittanut kautensa kahdella voitolla, kaataen näytöstyyliin Sallan ja Oulun. Lisäksi HoNsUn C-tytöt pelaavat Keskisen alueen aluesarjaa, jossa tuloksena on myös kahdesta ottelusta kaksi voittoa. 

Minipojat: HoNsUn minipojat osallistuvat Keskisen alueen minipoikien aluesarjaan kahden joukkueen voimin. Sekä HoNsU Red, että HoNsU White ovat voittaneet molemmat ensimmäisen pelinsä Kuopion Linkkiä vastaan. 

Minitytöt: Minitytöt pelaavat omaa aluesarjaansa yhdellä joukkueella. Kahdesta ottelusta on takana selvä voitto Vaasan Salamasta ja niukka tappio Lapuan Korikobrille.

Mikropojat: HoNsUn mikropojat osallistuvat omaan aluesarjaansa yhdellä joukkueella. Sarja alkaa lokakuun viimeinen viikonloppu. Mikropoikia on joukkueessa todella paljon, mutta uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan ja varsinkin 2007-syntyneitä kaivattaisiin lisää.

Mikrotytöt: HoNsUn mikrotytöt eivät ainakaan vielä syyskaudella osallistu alueen sarjoihin, mutta mahdollisiin Pikkusudet-turnauksiin he aikovat osallistua. Tyttöjä on tullut hienosti lisää, mutta uusia pelaajia mahtuu mukaan edelleen!

Supermikrot: Supermikroikäiset kokoontuvat kerran viikossa Pikkusudet-koriskoulun merkeissä Kypärämäen koululla sunnuntaisin klo 16.30 alkaen. Kaikki uudet koripalloilijan alut ovat tervetulleita!

Liiton valtakunnallisten ja alueiden sarjojen tulokset, otteluohjelmat ja sarjataulukot löytyvät liiton sivuilta.